• Massage
  • Hudvård
  • Paket
  • 1
  • 2
  • 3

 Klassisk ansiktsbehandling (75 minuter) 700 kr

 Den klassiska ansiktsbehandlingen som börjar med rengöring, hudanalys och peeling, därefter ånga, portömning, brynplockning och sedan en ansiktsmassage med mask, hand- eller skalpmassage och avslutande produkter.

 

Ansiktsbehandling inkl. ryggmassage (45 min) 500 kr

 Express ansiktsbehandling (se nedan) inkl. en skön och avslappnande ryggmassage.

 

Ansiktsmassage (40 min) 425 kr

Rengöring, peeling och ansiktsmassage som avslutas med en mask, skalpmassage och avslutande produkter.

  

Galvanic spa (35 min) 450 kr

 Uppstramande behandling med galvanic spa. Perfekt för att förbättra spänsten i huden. Rengöring, peeling, galvanic spa och avslutande produkter.

 

 

 

SPECIALBEHANDLINGAR FRÅN SOTHYS FÖR ANSIKTE

 

Ansiktsbehandling med AHA-syra Glycopeel PRO (30 min) 350 kr

Slipande AHA-syra pensling som gör huden helt ren och slätare. Lämplig för dig med tjockare hud, grovare porer och ojämn hud. Slätar även ut rynkor. Kan göras som kur- behandling. Innehåller rengöring, peeling, syra, ansiktsmask och avslutande produkter. Rekommenderas inte för dig med mycket känslig hud eller för dig med rosacea.

 

Ansiktsbehandling med AHA-syra Glycopeel PRO (45 min) 500 kr

Ansiktsbehandling med slipande Aha-syra Glycopeel PRO inklusive portömning

 

Ansiktsbehandling med AHA-syra Glycopeel PRO (30 min) 350 kr

Härlig rengörande och uppfräschande behandling med slipande AHA-syra Glycopeel PRO inklusive portömning och avkopplande ansiktsmassage

 

 

 

Lyxig ögonbehandling – Eye contour intensive treamtment (45 min) 495 kr

Lyftande och rynkreducerande ögonbehandling med avkopplande, dränerande massage som utförs med kylda porslinsskedar från Limouge. Underbart resultat för trötta ögon, svullnader, jetlag och åldrande kring ögonen.

 

Ansiktsbehandling för känslig hud - Soothing prof. treatment (45 min) 550 kr

En fantastisk ansiktsbehandling för allergiker, känslig eller röd hud med synliga kärl. Behandlingen minskar hettningar, stickningar och ger huden en möjlighet att bygga upp och förstärka hudens immunförsvar på ett skonsamt sätt. Huden blir ordentligt återfuktad och smidig med hjälp av Thermalvattnet Marie Henriette från SPA i Belgien som är känt för dess hälsosamma effekt. Med hjälp av kalla porslinskedar från Limouge får masken en alldeles suverän effekt. Innehåller allergitestade produkter.

 

Slipande ansiktsbehandling med portömning - Resurfacing peeling (60 min) 695:-

Ansiktsbehandling med AHA-syra som förbättrar strukturen i huden och gör den slätare, lämplig för stora porer, gammal acne. I behandlingen ingår rengöring, peeling, aha-syra, portömning, avkopplande massage, syresättande mask, handmassage och avslutande produkter.

 

Energigivande ansiktsbehandling med Sibirisk Ginseng (75 min) 795 kr

Denna djuprengörande ansiktsbehandling ger huden ett helt nytt ljus och bygger upp motståndskraften med hjälp av Sibirisk Ginseng. I behandlingen ingår rengöringportömning, energimassage, avslappningsmassage. Behandlingen är till för alla hudtyper och åldrar och har inga kontraindikationer.

 

Ansiktsbehandling fuktfattig & torr hud - Hydra3 Ha treatment (75 min) 795 kr

Det senaste på tekniken med trippel hyaluronsyra gör denna behandling svårslagen! Upp till 71 % återfuktning på bara en enda behandling.  Detta är en unik lyxbehandling med mycket avkopplande massage för människor i alla åldrar, fungerar bra på alla hudtyper även fet. En pärla man inte får missa, huden blir slät och kraftigt återfuktad och ser betydligt yngre ut. 

 

Lyftande och rynkkorrigerande anti-agebehandling (90 min) 895 kr

 Den ultimata och mest kompletta av behandlingar mot åldrande. Behandlingen ger ett snabbt, långverkande och unikt resultat. I behandlingen ingår rynk-korrigering, anti-age massage, lyft och förbättring av elastin- och kollagenvävnad. Lämplig behandling från 25 år och uppåt. Behandlingen kan även tas i kur om 4 gånger och reducerar din ålder med 6 år, vetenskapligt bevisad effektivitet.

 

Säsongsbehandling med päron och mandel (45 min) 550 kr

 En uppfriskande, energigivande ansiktsbehandling innehållande rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask, handmassage och avslutande produkter.

 

 

TILLVAL I ANSIKTSBEHANDLING

Frans- och brynfärg inkl brynplock – 200 kr

Fransfärg – 150 kr

Brynfärg och plockning – 150 kr

Brynplock/vaxning av bryn - 100 kr

Vax överläpp och  haka – 150 kr

Vax överläpp - 100 kr