• 1
  • 2
  • 3

Fuktbehandling FÖR TORR HY (75 minuter) 750 kr

En riktig fuktbomb som behandling för dig med torr och fuktfattig hud. Behandlingen ökar fukthalten i huden med 34 % och resultatet är uppmätt en vecka efter utförd behandling. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, två specialmasker, ansiktsmassage samt avslutande vård.

Klassisk ansiktsbehandling (75 minuter) 695 kr

Den klassiska ansiktsbehandlingen som börjar med rengöring, hudanalys och peeling, därefter ånga, portömning, brynplockning och sedan en ansiktsmassage med mask, handmassage och avslutande produkt.

Djuprengörande behandling (60 minuter) 695 kr

Djuprengörande behandling för dig som behöver nytt liv och lyster i huden och vill få bort alla orenheter. En medicinskt inspirerad behandling med snabbt resultat som lämnar huden ren, slät och med en fantastisk lyster. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, mineralpeeling, aha-peeling, portömning, syresättande mask och avslutande vård. Rekommenderas inte för dig med mycket känslig hud eller för dig med rosacea.

Lyftande anti-agebehandling (60 minuter) 650 kr

I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, galvanic spa-behandling med föryngrande geléer, anti-agemassage och avslutande vård. Unika behandlingsresultat i kur eller som ordinarie ansiktsbehandling. En garanterad överraskning av hur mycket som händer med din hud efter endast en behandling.

Soothing treatment - Lugnande ansiktsbehandling (45 minuter) 495 kr

En fantastisk ansiktsbehandling för allergiker, känslig eller röd hud med synliga kärl, eller för torr och fuktfattig hud. Behandlingen minskar hettningar, stickningar och ger huden möjlighet att bygga upp och förstärka hudens immunförsvar på ett skonsamt sätt samtidigt som huden blir ordentligt återfuktad. Alltergitestade produkter.

Porrengöring (50 minuter) 550 kr

Grundlig rengöring utav huden innehållande rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmask och avslutande produkter

Hot and cold - Avslappnande ansiktsbehandling (60 minuter) 595 kr         NYHET!!

En otroligt härlig och avslappnande ansiktsbehandling innehållande olika typer av massager med varma stenar, kalla proslinsskedar, handmassage, skalpmassage och ansiktsmassage. Rengöring, peelingm massage, mask, samt avslutande produkter ingår i behandlingen.

 

 

Lyxig ögonbehandling (45 minuter) 495 kr

Öppna dina ögon! Behandlingen inleds med rengöring och en mild peeling för ögonpartiet. Därefter dränerande massage, specialmask och avslutande vård. Ögonbehandlingen lyfter, dränerar och slätar ut området runt ögonen.

Ansiktsbehandling inkl. ryggmassage (45 min) 495 kr

Ansiktsbehandling innehållande rengöring, peeling, mask, handmassage och avslutande produkt samt en skön och avslappnande ryggmassage.

Galvanic spa (35 min) 450 kr

Uppstramande behandling med galvanic spa. Perfekt för att förbättra spänsten i huden. Rengöring, peeling, galvanic spa och avslutande produkter.

Ansiktsmassage (40 min) 400 kr

Rengöring, peeling och ansiktsmassage som avslutas med en mask, hand- eller skalpmassage och avslutande produkter.

Express ansiktsbehandling (30 minuter) 350 kr

Kortare intensivare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask, handmassage och avslutande produkt.

 

Tillval till din ansiktsbehandling

Frans- och brynfärg inkl. plockning – 195 kr
Fransfärg – 125 kr
Brynfärgning inkl. plockning – 125 kr
Brynplock – 100 kr
Vax överläpp– 100 kr
Vax överläpp och haka – 150 kr
Aha-peeling – 150 kr