• 1
  • 2
  • 3

Dr Åsa Nilsson Zizka

Nu har vi äntligen möjligheten att presentera vår nya samarbetspartner  Dr. Åsa Nilsson Zizka. Åsa är utbildad läkare på Karolinska institutet. Tog sin läkarexamen 2001 och blev legitimerad 2004. Hon är även specialistläkare inom reumatologi sedan 2012. Åsa forskar inom MS/SLE och Oncologi samt har utbildat sig inom estetisk medicin på Charles University i Prag. Hon har även gått specialistutbildningar på internationella kongresser inom votulinum toxin och gått kompletterande utbildningar inom viktreducering och idrottsmedicin.

Åsa kommer under specifika datum besöka oss på salongen och då har du möjlighet att boka in tid. Vi kommer även att anordna tjejkvällar då Åsa kommer hit och berättar om sina behandlingar.

Dermal Fillers

 Dermal fillers, som Juvederm, är ett av de snabbaste och enklaste sätten att "fylla i" gropar och rynkor i ansiktshuden. Det görs genom att fylla på med naturligt förekommande substanser som man får mindre av när man åldras.

I huden förekommer nämligen ett naturligt socker som kallas hyaluronsyra. Hyaluronsyran absorberar fukt och ser till att huden har tillräckligt med vätska för att hålla den mjuk och smidig. Med åldern så minskar halten av hyaluronsyra och orsakar linjer i ansiktet. Vissa rynkor uppstår så klart även utav minskad cirkulation i huden, sol och andra yttre påverkningar.

Produkterna som Åsa arbetar med är Juvéderm och deras fillers innehåller hyaluronsyra i form av en gel som man injicerar i huden med en supertunn nål. Behandlingen görs för att fylla ut linjer och rynkor så att ansiktsvolymen återställs. När hylauronsyran i gelen injicerats drar den till sig och bibehåller fukt och gör att huden känns mer slät, mjuk och spänstig. Juvéderm innehåller också mannitol, som är ett ämne med antioxiderande egenskaper som bidrar till att förhindra att fria radikaler byggs upp i huden, det gör att effekterna av din behandling varar längre.

 

Här nedan följer några prisexempel;

Rynka mellan ögonbryn - 2.400 kr

Nasobiala veck från - 2.800 kr
(från näsa till mungipa)

Sura mungipor från - 2.800 kr

Marionettlinjer från - 3900 kr
(från mungipa till haka)

Läppkontur/läppvolym från - 2.500 kr

Volym kinder från - 3.900 kr

Rökrynkor från - 2.800 kr

Tear trough - 3.500 kr
(volymförlust och blånad under ögonen)

10 % rabatt på mer än en Juvéderminjektion vid samma behandlingstillfälle eller i kombination med Botoxbehandling.

(Ej tillsammans med andra rabatter och erbjudanden).

 

 

Botox - prisexempel

Glabella - 2300 kr
(”arga rynkan” mellan ögonbrynen)

Glabella och pannrynkor - 2.800 kr

Glabella, pannrynkor, kråksparkar - 3.200 kr

Botox Hyperhidros (excessiv svettning) - 1900 kr
(med Botox på Recept)

 

Reaumatism / ledvärk/övrigt

Ledinjektion Hyaluronsyra - 1800 kr
(upprepas oftast 3ggr)

Ledinjektion Kortison (samtliga leder) - 900 kr

Åderbråckinjektion - 1900 kr
(upprepas vanligen 3 gånger)

 

Kontakta oss för mer information kring bokning eller boka direkt själva genom länken här nedan;

 Boka tid