• Massage
  • Hudvård
  • Paket
  • 1
  • 2
  • 3

Ta med dina vänner, kolleger eller familjemedlemmar på en mysig tjejkväll hos oss. Vi erbjuder nu två olika alternativ för er.

Make-upkväll

Under den här kvällen presenterar vi Sothys makeup, samt ger tips och råd utefter era önskemål. Det kan t.ex. vara sotningar, hur man öppnar upp ögonen eller teknik för att lägga rouge. Vi sminkar exempel på både dags- och kvällsmakeup på några utav er och sedan får man möjlighet att testa makeupen själva och se vad som passar var och en samt få viss rådgivning.

Förutom detta får alla deltagarna 15 % rabatt på hela Sothys sortiment under kvällen, samt 15 % på behandling om man bokar in på plats. Vi bjuder även på dryck och tilltugg. Vi kan ta emot mellan 4-6 personer för summan av 200 kr per person och vi håller på i cirka två timmar.

Hudvårdskväll

På den här kvällen föreläser vi om hudvård, hudvårdsrutiner och olika hudtyper/ hudtillstånd och om vad man behöver tänka på kring sin hud. Ni får sedan göra en egen ”ansiktsbehandling” på er själva med produkter från Sothys med rengöring, peeling, mask, ansiktskräm m.m. Det kommer även att finnas tid för rådgivning och shopping.

Förutom detta får alla deltagarna 15 % rabatt på hela Sothys sortiment under kvällen, samt 15 % på behandling om man bokar in på plats. Vi bjuder även på dryck och tilltugg. Vi kan ta emot mellan 4-6 personer för summan av 200 kr per person och vi håller på i ca två timmar.

För att boka in er kväll eller för mer information kontakta Hanna på telefon 0700-92 16 97 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.