Gravid

Gravidmassage

Gravidmassage är en helkroppsmassage som mjukar upp ömma och stela muskler. Den är lämplig från graviditetsvecka 12 ända fram till förlossningen.

Många gravida upplever att de blir spända i ländryggen, att axlarna åker framåt då bysten blir tyngre och att muskulaturen mellan skulderbladen blir spänd. Påfrestningarna i musklerna kan leda till smärtor vilka en massage kan lösa upp. Behandlingen dränerar överflödig vätska, verkar avsvällande för svullna ben och fötter samt minskar ryggont. Massagen minskar även risken för förlossningskomplikationer och depression. Oavsett om du som gravid har problem eller inte så kan en gravidmassage vara avslappnande och mjukgörande för kroppen. För att avlasta ländryggen utförs vår gravidmassage liggandes på sidan med stöd utav en specialkudde.

Vi använder naturliga produkter som motverkar bristningar och gör huden mer elastisk.

Detta är en underbar behandling i väntan på bebisen!

Pris

600 kr (55 min)

Produkter från Me & skincare

Me & Mini är svenska helt ekologiska produkter helt anpassade för gravida med en behaglig doft.

Waist shaper 100 ml – 415 kr

Skulpterande och uppstramande kroppskräm. Waist shaper ger huden möjlighet att återskapa elactisiteten och formen. Effektiva ingredienser och testade komplex. Används 2 gånger om dagen på mage rumpa och lår för fastare hud.

Ease Ice Body 100 ml – 249 kr

Kylande kroppskräm Återfuktar och lugnar huden. Minskar svullnad och krypningar i ben och fötter.

Pregnancy oilyricer 100 ml – 299 kr

Förberedande olja för att effektivt förbereda huden för graviditetens utmaningar. Extremt noga utvalda ingredienser för att motverka uppkomsten av bristningar, öka elasticiteten, återfukta huden och minska klåda. Med en mild och behaglig doft. Ekologiska ingredienser och tillverkad i Sverige Smörj mage, rumpa och lår 2 gånger om dagen. Börja så tidigt som möjligt i graviditeten.