Webbshop Utbildningar Om So henna Kontakta oss

Våra utbildningar

Just nu erbjuder vi följande utbildningar.

So Henna Brow

Brow Henna med vårt fantastiska märke So Henna är perfekt för både nybörjare och erfarna stylister som ännu inte har haft erfarenhet av brow henna.

Den passar även för dig som helt enkelt vill utöka dina kunskaper gällande att forma snygga bryn.

So Henna Webinar (online) – Introduktion i brynformning med So Henna. Kontakta oss för mer information

Certifikat erhålles efter genomgånget webinar.

Kursmedverkan kan köpas direkt via vår webshop.

Läs mer om kursen och se priser

Frans- och brynfärgningskurs

Denna kurs är för dig som vill få de grundläggande kunskaperna i frans- och brynfärgning, samt brynformning. Här får du lära dig att färga fransar och bryn. Anpassa färger efter kundens egen färgskala. Du får även lära dig att forma och anpassa ögonbryn efter kunden och dess ansikts- samt ögonform.

Läs mer om kursen och se priser

Vaxning introduktionskurs med Perron Rigot

Vi utbildar åt Insight Cosmetics Group och märket Perron Rigot här i Sverige och erbjuder kostnadsfri introduktionskurs i märket samt utbildning inom intimvaxning.

Läs mer om kursen och se priser

Om So Henna

So Henna är ett helt nytt, spännande produktsortiment för ögonbrynen på Henna-marknaden. Här ger vi ett sortiment med många varierande snygga kaffenyanser som ger vackra och långvariga resultat.

Henna är en växande trend inom brynbranschen, med stort intresse från både kunder, stylister och terapeuter. Men vi, liksom många av er, upptäckte att så många brynstylister undviker att använda henna på grund av ofta oförutsägbara resultat på huden och håret som gjort att de känner sig osäkra på att tillhandahålla henna-behandlingar för sina kunder.

Efter att vi blev frustrerade över komplexiteten i de henna-färger som redan finns på marknaden och de oförutsägbara resultaten på hud och hår skapades So Henna. Vårt uppdrag är enkelt – tillhandahåller en lättanvänd lösning för brynfärgning som ger det perfekta resultatet varje gång!

Kontakta oss

Kontakta oss gör du lättast genom mail
eller via telefon 0738-314281.

Hanna Jonsson
Grundare av Bella Derma Academy