Om oss

Vi är en skönhetssalong i centrala Nybro som funnits sedan 2010. Vi erbjuder olika typer av behandlingar inom skönhet och hälsa, så som hudvård, ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärgning, vaxning, massage, fransförlängning, naglar och fotvård. Vi arbetar alltid för att ge dig en så bra stund och upplevelse som möjligt.

Hanna Jonsson

Hanna har arbetat som hudterapeut sedan 2007 och blev 2012 auktoriserad hudterapeut genom ITEC. Hon är specialiserad inom elektrisk apparatur för ansikte och kropp, certifierad  fransstylist, browmaster, spaterapeut, manikyrist och är utbildad inom kosmetisk tatuering, lashlift, browlift och cryo. Hanna startade och driver Bella Derma sedan 2010 och är även sedan 2014 utbildad yrkeslärare via Linnéuniversitetet inom hantverk.

Helena Bülow

Helena är utbildad hudterapeut sedan 2008 och arbetar på Bella Derma och har specialiserat sig på Sothys behandlingar. Helena utför behandlingar så som ansiktsbehandling, frans- och brynfärgning, vaxning, massage och fotvård.

Daniel Karlsson

Daniel är certifierad medicinsk massageterapeut genom Kroppsterapeuternas riksförbund och arbetar på Bella Derma. Han utför både terpeutisk massage, svensk klassisk massage, öronakupunktur och tejpning.