Om oss

Vi är en skönhetssalong i centrala Nybro som funnits sedan 2010. Vi erbjuder olika typer av behandlingar inom skönhet och hälsa, så som hudvård, ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärgning, vaxning, massage, fransförlängning, naglar och fotvård. Vi är just nu fyra terapeuter på salongen som alla gör sitt bästa för att ge dig en så bra stund och upplevelse som möjligt.

Hanna Jonsson

Hanna är auktoriserad hudterapeut genom ITEC sedan 2007, specialiserad inom elektrisk apparatur för ansikte och kropp, certifierad   fransstylist, spaterapeut, manikyrist och är utbildad inom kosmetisk tatuering och cryo. Hanna startade och driver Bella Derma sedan 2010 och arbetar även sedan 2012 som pedagog inom hudvård.

Lisa Petersson

Lisa arbetar på Bella Derma och är auktoriserad hudterapeut genom SHR och CIDESCO sedan 2018. Lisa utför behandlingar så som ansiktsbehandling, frans- och brynfärgning, lashlift, vaxning, massage och fotvård.

Anastasia Jonsson

Anastasia är utbildad hudterapeut sedan 2017 och arbetar på Bella Derma. Anastasia utför behandlingar så som ansiktsbehandling, frans- och brynfärgning, lashlift, vaxning, massage, manikyr och fotvård.

Daniel Karlsson

Daniel är utbildad medicinsk massageterapeut och arbetar på Bella Derma.