Lashlift

Kostnad för en person är 650 kr och kommer ni två personer samtidigt är det 550 kr/person.

Lashlift är ett superbra alternativ till dig som inte vill eller kan ha fransförlängning. Ett skonsammare alternativ helt enkelt. Här kan du få en behandling som leder till naturligt böjda och lite fylligare fransar. Resultaten är superfina! Detta kan man säga är en permanent utav fransarna. Man böjer dem uppåt så att ögat öppnas upp och fransarna ser betydligt längre ut.

Hur går det till?

Man fäster fransarna varsamt och noggrant runt en silikonrulle ovanpå dian ögonlock medan du blundar och därefter applicerar man två olika sorters vätskor i omgångar som gör dina fransar permanent böjda. Behandlingen avslutas sedan med att färga fransarna mörkare (vanlig fransfärgning som ingår i behandlingen).

Första gången du gör Lashlift hos oss utförs behandlingen enligt alla grundförutsättningar och de rekommenderade behandlingsmetoderna. Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och hur böjen blir av den storlek som rekommenderas till den längd på fransar som du har. Andra gången kan man justera och ändra lite mer om man vill ha ett annorlunda resultat.

Det finns en 24-timmarsregel på lashlift. Så inom denna tid bör man undvika, vatten och rengöringsprodukter med olja. Man ska även undvika att gnugga på fransarna och undvik varma duschar och bastubad. Olja och värme kan förstöra effekten av permanenten.

Hållbarhet

Våra naturliga fransar växer konstant och lashlift försvinner i takt med att dina egna fransar växer ut. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på cirka 8 veckor. Hållbarheten för lashlift kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Fransfärgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

Brow Bomber (browlift)

Brow Bomber med det fantastiska märket italienska märket Inlei är en av de hetaste behandlingarna just nu!

Kostnad för behandlingen är 600 kr och kommer ni två personer samtidigt är det 500 kr/person.

Behandlingen passar för alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte vill eller vågar göra en permanent förändring. Perfekt behandling för dig som har lite vilda eller stökiga bryn eller bryn som helt enkelt ligger åt helt fel håll.

Vad är brow bomber?

Brow bomber ger brynen ett uppåtlyft och illusionen av tätare och fylligare bryn. Det är även en keratinbehandling där man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring. I behandlingen färgar man även brynen samt formar dom antingen med plockning eller vaxning. Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och mer i ordning, de håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet och rikta fokus mot ögonen. Resultatet varar upp till 6 veckor beroende på hårets individuella växtfas.

Hur går det till?

Först rengör man ögonbrynen och avlägsnar makeup och smuts. Sedan fixeras brynen i önskad riktning, därefter laminerar man brynen, färgar & formar och avslutar med en keratinbehandling. Alla produkter som används kommer från märket inlei. De är veganvänliga, parabenfria, och självklart inte djurtestade.

Eftervård

Efter behandlingen gäller 24-h regeln.

Under de första 24 timmarna bör du undvika rengöringsprodukter med olja eller att få vatten på dina bryn samt makeup-produkter. Inte gnugga, vara i salta bad eller bastu. Försök låta bli att sova på dem om det är möjligt. Avstå från att delta i aktiviteter där du svettas mycket de  24 första timmarna. Borsta brynen dagligen i den riktning lamineringen är gjord. För att hålla kvar brynen vid formen kan bryngel användas.