Integritetspolicy

GDPR står för General Data Protection Regulation, och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj och GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (Pul).

Det är viktigt för oss på Bella Derma ska känna er trygga i hur vi hanterar era uppgifter.  De uppgifter som vi har sparade är de som du som kund själv angett till oss vid bokning.

Förnamn och efternamn

Vi använder detta för att identifiera dig som kund vilket gör att vi tydligt vet att rätt kund kommit till den bokade tiden och undviker missförstånd.

Mobilnummer/ Telefonnummer

Används för påminnelse-sms 24 h innan din bokade tid, samt när vi behöver kontakta dig som kund för att ändra tid i de fall vi t.ex. drabbas av sjukdom eller på annat sätt inte kan utföra den tjänst du beställt.

Adress och personnummer

Tar vi in för att identifiera dig som kund och för att vid uteblivna besök kunna fakturera för tiden då vi har en avbokningspolicy på 24 h.

Mailadress

Du behöver ange en mailadress för att kunna använda dig av vårt bokningssystem via internet, där du får en bekräftelse samt avbokningskod på din behandling.

Kundinformation

Vi sparar den information du som kund har använt dig av på tidigare behandlingar för att säkerställa att du får samma som sist (om så önskas) eller som utgångspunkt för justering. T.ex. längd på fransar, färg, produkter vi använt mm.

Vi lämnar inte vidare några av de personuppgifter vi samlar in till tredje part. Vill du inte att dina uppgifter ska sparas hos oss efter behandling, kontakta oss antingen direkt på salongen, via telefon 0700-921697 eller skicka mail till info @belladerma.se.

Vill du inte lämna in någon information till oss alls går det bra att besöka oss på drop-in i mån om tid.

Kontaktuppgifter

Bella Derma AB
Stationsgatan 12, 382 30 Nybro
Tel. 0700-92 16 97
mail: info@belladerma.se