Ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling (60 minuter) 675 kr

Den klassiska ansiktsbehandlingen som börjar med rengöring, hudanalys och peeling, därefter ånga, portömning och sedan en ansiktsmassage med mask, hand- eller skalpmassage och avslutande produkter.

Ansiktsbehandling inkl. ryggmassage (45 min) 525 kr

Express ansiktsbehandling (se nedan) inkl. en skön och avslappnande ryggmassage.

Portömning (40 min) 475 kr

Rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmask, handmassage samt avslutande produkter.

Portömning inkl. Aha-syra Glycopeel PRO (55 min) 675 kr

Rengöring, peeling, aha-syra, ånga, portömning, ansiktsmask, handmassage samt avslutande produkter.

Slipande AHA-syra pensling som gör huden helt ren och slätare. Lämplig för dig med tjockare hud, grovare porer och ojämn hud. Slätar även ut rynkor.   Rekommenderas inte för dig med mycket känslig hud eller för dig med rosacea.

Ansiktsmassage (30 min) 375 kr

Rengöring, peeling och ansiktsmassage och avslutande produkter.

Sothys professionella behandlingar

Ansiktsbehandling med AHA-syra Glycopeel PRO (40 min) 475 kr

Slipande AHA-syra pensling som gör huden helt ren och slätare. Lämplig för dig med tjockare hud, grovare porer och ojämn hud. Slätar även ut rynkor. Kan göras som kur- behandling. Innehåller rengöring, peeling, syra, ansiktsmask och avslutande produkter. Rekommenderas inte för dig med mycket känslig hud eller för dig med rosacea.

Lyxig ögonbehandling – Eye contour intensive treamtment (45 min) 575 kr

Lyftande och rynkreducerande ögonbehandling med avkopplande, dränerande massage som utförs med kylda porslinsskedar från Limouge. Underbart resultat för trötta ögon, svullnader, jetlag och åldrande kring ögonen.

Ansiktsbehandling för känslig hud – Soothing prof. treatment (45 min) 575 kr

En fantastisk ansiktsbehandling för allergiker, känslig eller röd hud med synliga kärl. Behandlingen minskar hettningar, stickningar och ger huden en möjlighet att bygga upp och förstärka hudens immunförsvar på ett skonsamt sätt. Huden blir ordentligt återfuktad och smidig med hjälp av Thermalvattnet Marie Henriette från SPA i Belgien som är känt för dess hälsosamma effekt. Med hjälp av kalla porslinskedar från Limouge får masken en alldeles suverän effekt. Innehåller allergitestade produkter.

Energigivande ansiktsbehandling med Sibirisk Ginseng (75 min) 825 kr

Denna djuprengörande ansiktsbehandling ger huden ett helt nytt ljus och bygger upp motståndskraften med hjälp av Sibirisk Ginseng. I behandlingen ingår rengöringportömning, energimassage, avslappningsmassage. Behandlingen är till för alla hudtyper och åldrar och har inga kontraindikationer.

Ansiktsbehandling fuktfattig & torr hud – Hydra3 Ha treatment (75 min) 825 kr

Det senaste på tekniken med trippel hyaluronsyra gör denna behandling svårslagen! Upp till 71 % återfuktning på bara en enda behandling.  Detta är en unik lyxbehandling med mycket avkopplande massage för människor i alla åldrar, fungerar bra på alla hudtyper även fet. En pärla man inte får missa, huden blir slät och kraftigt återfuktad och ser betydligt yngre ut.

Lyftande och rynkkorrigerande anti-agebehandling (90 min) 950 kr

Den ultimata och mest kompletta av behandlingar mot åldrande. Behandlingen ger ett snabbt, långverkande och unikt resultat. I behandlingen ingår rynk-korrigering, anti-age massage, lyft och förbättring av elastin- och kollagenvävnad. Lämplig behandling från 25 år och uppåt. Behandlingen kan även tas i kur om 4 gånger och reducerar din ålder med 6 år, vetenskapligt bevisad effektivitet.

Tillval i ansiktsbehandling

  • Frans- och brynfärg inkl brynplock – 375 kr
  • Fransfärg – 225 kr
  • Brynfärg och plockning – 250 kr
  • Brynplock/vaxning av bryn – 150 kr
  • Vax överläpp och  haka – 200 kr
  • Vax överläpp – 150 kr
  • Aha-syrapensling – 200 kr