Fettfrysning – Proshock Ice™

Proshock Ice™ tar effektivt bort celluliter samt oönskade fettdepåer med en unik kombination av cryolipolys (fettfrysning) och stötvågsterapi. Behandlingen med Proshock Ice™ är snabb, säker och effektiv! Passar alla kroppstyper och kan göras året om.

Vissa områden på kroppen där man får ansamlingar av fettdepåer är svåra att påverka genom kost och träning. Då kan detta vara ett bra alternativ. Behandlingen innebär att man genom kyla reducerar underhudsfett permanent. Metoden är väl dokumenterad och klinisk studie finns som bevisar metodens effektivitet. Man ser resultat på ca 15 dagar men det tar upp till 60 dagar innan man når fullt resultat. Efter en till två veckor kan man göra ytterligare behandling.

Fettreducering genom nedkylning kallas cryolipolys och bygger på en teknik som innebär att man med ett munstycke kyler ned behandlingsområdet. Huden kyls ned till ca 3 grader samt underhudsfettet till ca 6 -7 grader i 30 minuter minuter/område.

Huden tar inte skada av detta men fettcellerna som är känsligare för nedkylning får en permanent skada och försätts i en så kallad apoptos vilket innebär en programmerad celldöd. De skadade fettcellerna börjar brytas ned och transporteras till levern där de tas omhand och förbränns. Fettceller som är förstörda är permanent borttagna, kroppen bildar heller inte nya fettceller på det området.

Cellulitbehandling med stötvågsterapi är ett nytt sätt att släta ut huden och ändra formen vid celluliter. Detta görs med djupgående stötvågsterapi. Behandlingen har visat sig ge mycket bra resultat på de annars så svårbehandlade celluliterna.

Behandlingen

Behandlingen hos oss varar en timme och består av två delar. Vi kombinerar nämligen Proshock Ice™ med lipolaser som bryter ner depåfett lagrat inne i cellen. Först kommer vi arbeta med ett vakuumsug och lipolaser. Därefter påbörjas behandling med Proshock Ice™.

Viktigt att tänka på är att man behöver dricka minst två liter vatten/ dag de närmsta två veckorna och träna (så man svettas) inom 8 timmar efter behandling. Detta för att slaggprodukterna från cellerna ska kunna föras ut ur kroppen.

Antal behandlingar

Det krävs 4-6 behandlingar för att uppnå permanent fett och cellulitreducering.

1000 kr/behandling

Vid köp av 4 behandlingar eller fler 750 kr/behandling