Hur fungerar friskvårdsbidraget?

De flesta större företag, kommun och landsting har bidrag av olika slag och storlekar som ska främja just hälsa och välmående hos sina anställda. Friskvårdsbidrag är avdragsgilla för företag så de behöver inte betala skatt på dessa pengar upp till ett visst belopp. Det är därför skatteverket som beslutar vad som ingår i friskvårdbidraget du får. Sedan är det upp till varje arbetsgivare huruvida du får bidrag och hur mycket.

Innan du börjar utnyttja ditt friskvårdsbidrag så ta kontakt med din chef för att se vad som gäller hos just er för att du ska få ersättningen. En del vill att du själv lägger ut pengar och sedan lämnar in kvitton eller vill de t.ex. att det skickas fakturor till företaget. Kontrollera detta innan du bokar tid och kommer till oss så vi vet vad just du behöver.

Hos oss på Bella Derma kan Epassi användas.

Exempel

Här nedan följer några förslag kring vad du har rätt att utnyttja bidraget till hos oss.

Massage

På salongen erbjuder vi flera olika sorters massager. Du kan t.ex. här välja fotmassage, benmassage, avslappnande massage eller svensk klassisk massage som finns både som helkroppsbehandling eller enbart för rygg och nacke. Syftet med massagebehandlingarna är att lindra spänning i muskulaturen till exempel på grund av ensidigt eller tungt arbete.